Rimmel, ook wel bekend als Rimmel London, biedt een ruim assortiment aan verschillende beauty producten. Naast lipsticks, oogschaduw, foundation en mascara, produceren ze ook verzorging producten zoals BB cream.
1 - 24 van 830

Rimmel London is een van 's werelds oudste cosmeticamerken. Het merk bestaat al sinds 1834 en werd opgericht door Eugene Rimmel. ‘Get the London look’, de quote verklapt al wat de visie is Rimmel Londen. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan beauty producten die de look van Londen willen vertalen. Rimmel brengt nieuwe kleuren, verpakkingen en producten op de markt en promoot deze door middel van moderne campagnes. Rimmel heeft zich laten inspireren door de unieke straatstijl van London en is daardoor zeer trendy. Bovendien heeft Rimmel een zeer betaalbaar, ruim en kleurrijk assortiment van hoge kwaliteit ontworpen.

Naast de ruime keuze aan kleuren en producten zit je bij  Rimmel London make-up altijd goed als het gaat om comfort en een goede verzorging van de huid. Door de juiste samenstelling en de milde ingrediënten kan je make-up van Rimmel de hele dag zorgeloos dragen. Door de ruime keuze van producten geproduceerd voor verschillende huidtypes en momenten kan je het hele jaar door gebruik maken van de Rimmel Londen producten.

Natuurlijk is Rimmel London bij ons ook onmisbaar in het assortiment. Eén van onze favoriete producten van Rimmel  zijn dan ook de Rimmel London foundations. Ook in dit schap heeft Rimmel een ruime keuze aan lijnen zoals de Rimmel wake me up en de Rimmel BB cream. Naast de verschillende soorten van dekking en structuur heeft Rimmel London ook een zeer ruime keuze voor bijna alle huidskleuren. Over diverse kleuren gesproken, de Rimmel London Lasting Finish lipsticks behoren ook tot één van onze toppers. Het ruime kleuren bereik en de fijne structuur van de lipstick zorgt ervoor dat deze lijn van Rimmel je nooit gaat vervelen.