Gezichtsverzorging

Verzorging van het gezicht is toch wel echt de basis van een goede make-up look. De huid is kwetsbaar en heeft veel aandacht nodig, daarom is de juiste gezichtsverzorging essentieel, ook als je geen make-up draagt. Iedereen heeft een andere huid, en elke huid moet anders verzorgd worden. In ons assortiment vind je producten voor elk huidtype, van verschillende merken en voor verschillende prijzen. Zo zit er voor iedereen een geschikt product tussen. De een is misschien wel een half uur bezig met het reinigen van de huid en maakt er een compleet ritueel van, terwijl de ander binnen 3 minuten klaar is.

Met de juiste gezichtsverzorging kan misschien jouw huidprobleem wel worden opgelost. In ons assortiment vind je verschillende maskers voor wanneer je huid even toe is aan wat extra’s. Wij raden aan om 1 keer per week een masker aan te brengen en even wat tijd voor jezelf te nemen. Je huid wordt beïnvloed door stress, dus zorg dat je genoeg rust neemt en ook aan jezelf denkt.

Daarnaast is een goede dag- en nachtcrème ook belangrijk. Een dagcrème breng je ’s Ochtends aan na het douchen, voordat je je make-up aanbrengt. Een nachtcrème breng je natuurlijk aan voordat je gaat slapen. Kijk naar wat voor huidtype je hebt en pas daar je crème op aan, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het seizoen. In de winter kan je huid bijvoorbeeld wel wat meer hydratatie gebruiken, maar in de zomer is het belangrijk om je crème af te stellen op de zon. In de zomer kun je het best een dagcrème gebruiken met SPF, maar je kan ook een zonnebrandcrème gebruiken. In ons assortiment kun je ook verschillende BB en CC Creams vinden. Deze kun je dragen als je niet zo houdt van een laag foundation, maar toch wel een beetje dekking wilt.

Als je make-up draagt, is gezichtsverzorging toch wel het belangrijkst. Je voorkomt irritaties en bovendien zorgt een goede crème ervoor dat je make-up er het mooist uitziet. Je huid krijgt veel te verduren en mag dus ook goed verzorgt worden!