Door een mooie cream highlighter te gebruiken krijg je op een natuurlijke manier een stralende look. Een cream highlighter heeft vaak een luchtige substantie, en is makkelijk aan te brengen over je foundation.
1 - 19 van 19

Highlighter is een relatief nieuw product, maar is nu al niet meer weg te denken uit de make-up wereld. Met highlighter is niets te gek, je kan helemaal los gaan met kleuren die perfect bij jou huid passen, of juist met een verrassende kleur die jouw look compleet maakt.

Een cream highlighter heeft vaak een luchtige substantie, en is makkelijk aan te brengen over je vloeibare foundation. Ook is het erg makkelijk te combineren met een stick foundation. Als jij houd van een matte finish, en bijvoorbeeld poeder foundation gebruikt is een cream highlighter niet geschikt voor jou. Cream highlighter kan je mooi aanbrengen met een kwast, maar ook met een make-up sponsje of gewoon met je vingers. Doe dit door zachtjes op je huid te tikken, en ronde bewegingen te maken. Let op, niet smeren, want dan krijg je strepen. Ook kan cream highlighter als een perfecte basis worden gebruikt voor bijvoorbeeld een shimmer oogschaduw. Zo blijft je oogschaduw langer mooi, en zal de intensiteit van de kleur versterkten.

Waar breng je je highlighter nu eigenlijk aan? De meest gangbare plekjes zijn op de jukbeenderen, net onder de wenkbrauw, op de neusbrug, neuspuntje, kin, ooghoeken en je cupid’s bow (net boven je bovenlip). Highlighter kan je ook lichtjes aanbrengen tussen de wenkbrauwen en boven je wenkbrauwen richting je slaap. Dit ligt wel aan je gezichtsvorm en natuurlijk aan wat je zelf wilt benadrukken. Ook kan je met highlighter een subtiele touch geven aan je sleutelbeen of je schouders. Dit kan erg mooi zijn wanneer je een off-shoulder shirtje of een mouwloze top draagt.