Verzorging

Hoe verzorg jij je huid? Gebruik je alleen een bodylotion, of sta je soms wel een uur in de douche en maak je er een heel ritueel van? Het verschilt bij iedereen, daarom vind je in ons assortiment verzorgingsproducten die geschikt zijn voor de wensen van iedereen en elk huidtype. De huid is het grootste menselijke orgaan, daarom mag je er best wat meer aandacht aan geven.

De huid beschermt de rest van je lichaam en helpt gifstoffen te elimineren. Elke dag worden we blootgesteld aan stoffen, bacteriën, en andere invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld Uv-straling en heel veel andere dingen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Wel zien en voelen we achteraf de gevolgen daarvan, maar voorkomen is beter dan genezen en de juiste producten kunnen je helpen voorkomen. Bovendien ziet je make-up er een stuk beter uit als je huid mooi verzorgd is, je hebt dan namelijk een goed en schoon canvas. Daarbij is het belangrijk om je make-up er ook weer goed af te halen om irritaties en ontstekingen te voorkomen.

Je vindt in ons assortiment producten voor onder andere het lichaam, zoals lotions en crèmes. Deze producten zijn heerlijk om te gebruiken na het douchen, je huid droogt na het hete water van de douche behoorlijk uit, smeer je daarom lekker in met een hydraterende lotion of crème. Maar niet alleen de douche kan je huid uitdrogen, ook het weer speelt een grote rol. Daarom vind je in ons assortiment ook verzorgende lip producten die zorgen dat de vochtbalans van je lippen weer op peil komt. Bovendien kunnen je handen soms ook wel een extraatje gebruiken, een verzachtende handcrème komt daarom ook wel van pas.

Is het jouw prioriteit om huidveroudering te verminderen, dan zit je bij ons ook aan het goede adres. Je vindt bij ons namelijk; crèmes, serums en anti-aging creams die huidveroudering tegengaan. Maar niet alleen voor huidveroudering bieden wij een oplossing. Ook producten die passen bij een vette of juist een hele droge huid. Maskers, crèmes en scrubs, zo is er voor ieder wat wils!