Een serum onder je dag- of nachtcrème geeft de huid een extra boost en speelt in op de specifieke behoeftes van je huid. Het product dient als aanvulling op je dagelijkse verzorging. Kies een serum die past bij de behoeftes en wensen van je huid.
€79,95
op voorraad
1 - 22 van 22

Iedere huid heeft andere behoeftes, en daarbij spelen invloeden van buitenaf ook mee, zoals het weer en het milieu. Een dagcrème beschermt je huid overdag tegen de invloeden van buitenaf en een nachtcrème helpt je huid ’s nachts weer om te herstellen. Een serum onder je dag- of nachtcrème geeft de huid een extra boost en speelt in op de specifieke behoeftes van je huid. Een serum is een dunne substantie wat heel snel in je huid trekt, daarbij bevat het meer werkstoffen dan in een crème. Een serum werkt dus eigenlijk als aanvulling voor je dagelijkse verzorging, het verbeterd je huid en helpt bovendien ook tegen huidveroudering. Heb je last van een hele droge huid? Dan gebruik je een hydratatieserum. Wil je huidveroudering tegen gaan? Dan gebruik je een anti-aging serum. Zo wordt je huid heel specifiek ondersteund waar het nodig is.

Ons assortiment biedt serums van verschillende merken die inspelen op de behoeftes van jouw huid. De serums geven jou huid een boost wanneer dit nodig is. Er zijn een paar verschillen tussen een crème en een serum. Een serum voelt licht aan en laat geen plakkerig laagje achter, terwijl een crème vaak rijker, vetter en dikker is. Daarnaast bevat een serum een hogere concentratie werkzame bestanddelen. Daarnaast bevat een serum in tegenstelling tot een crème vaak geen SPF.

Het beste is om een serum voor een langere tijd te blijven gebruiken, en niet steeds een andere te testen. Je ziet pas na een langere tijd het effect en daarbij is het ook niet goed voor je huid als je continu blijft wisselen van gezichtsverzorging. Een serum kan je aanbrengen met je vingers of met een kwast. Zorg dat je handen altijd schoon zijn als je het serum aan brengt met je vingers, zo voorkom je irritaties van de huid.