Een lip palette is perfect voor de vrouw die niet kan kiezen tussen de vele kleuren. Een lip palette bevat namelijk meerdere kleuren, deze kan je met elkaar combineren of gewoon apart dragen. Bovendien is een lip palette handig om mee te nemen op reis.
€14,95
op voorraad
1 - 17 van 17

Door de verschillende kleuren in het pallet kan je meerdere kleuren mengen, je kan er goed mee experimenteren en je eigen lipkleur mee samenstellen. Zo kan je een donkere lipkleur wat lichter maken met een van de lichte kleuren in het pallet, of juist donkerder. Lippenstift werd 5000 jaar geleden al gebruikt, men gebruikte toen ook verschillende kleuren en ingrediënten om de kleur te creëren die zij mooi vonden. Vroeger werd lippenstift gezien als statussymbool en het werd gebruikt door zowel mannen als vrouwen. In tegenstelling tot vroeger worden lipsticks nu gemaakt met allemaal natuurlijke ingrediënten, zodat je lippen een mooi kleurtje krijgen en daarnaast ook nog eens worden verzorgd.

De lipsticks uit een lip palette zijn makkelijk aan te brengen met een lip brush, een lip brush is smal en dus perfect om lipstick mee aan te brengen. Begin bij de cupidoboog, dit is het boogje in het midden van je bovenlip. Kleur vanuit daar de rest van je lippen in, richting je mondhoeken. Kleur daarna je onderlip op dezelfde manier in. Voor een extra langhoudend effect kan je een lipsealer over de lipstick aanbrengen, deze zorgt ervoor dat de lipstick de hele dag blijft zitten.