Een waterproof eyeliner is zeer geschikt voor wanneer je zeker wilt weten dat je make-up goed blijft zitten. Een waterproof eyeliner kan tegen water, dus blijft ook zitten op die hete zomerdagen of juist op een typische Nederlandse regenachtige dag.
1 - 23 van 23

Met een waterproof eyeliner op hoef je je niet meer druk te maken om uitgelopen make-up, gebruik deze in combinatie met een waterproof mascara en je make-up zit de hele dag mooi. Eyeliners zijn er in vele kleuren, zwart is natuurlijk altijd goed, maar het is ook leuk om een keer te experimenteren met andere kleuren. Eyeliner kan je oogkleur extra laten opvallen, blauwe ogen komen bijvoorbeeld het best tot hun recht met aarde, oranje of bruine tinten, daarnaast staan de kleuren lila of blauw ook mooi bij mensen met blauwe ogen. Gebruik een paarse eyeliner als je groene of bruine ogen hebt, gouden, bronzen en roze tinten staan ook mooi bij bruine ogen. Zorg wel dat de eyeliner past bij de oogschaduw die je hebt aangebracht.

Een eyeliner breng je meestal zo subtiel en dun mogelijk aan, anders wordt het effect vaak heftig. Maar er zitten natuurlijk geen regels vast aan het aanbrengen van eyeliner, dus je kunt je lijntje ook lekker dik aanzetten als je dat mooi vindt. Start met het aanbrengen van een oogschaduw primer, deze zorgt er niet alleen voor dat je oogschaduw beter blijft zitten, ook je eyeliner zal hierdoor minder snel vervagen. Breng eventueel oogschaduw aan en teken daarna een lijntje met eyeliner, zorg dat je elleboog kan rusten op een vlak oppervlak, zodat je je hand stabiel kan houden. Teken het lijntje net boven je wimperrand en teken eventueel een ‘wing’. Een wing teken je door het lijntje vanaf je wimperrand iets verder door te trekken, te tekent dit lijntje richting het uiteinde van je wenkbrauw. Als je bent uitgeschoten kan je de eyeliner weer corrigeren met een wattenstaafje.