In ons assortiment vind je verschillende contour palettes. In deze palettes vind je alle kleuren die je nodig hebt om je gezicht perfect te contouren. Vaak vind je ook blush en highlighter in deze palettes, zodat je je look helemaal compleet kan maken.
€9,95
niet op voorraad
1 - 24 van 40

Het contouren van je gezicht is tegenwoordig meer dan alleen een donkere kleur aanbrengen om schaduw te creëren. We brengen namelijk ook lichte kleuren aan en daarnaast is er ook nog een verschil in warme en koele tonen. In een contour palette vind je alle kleuren die je nodig hebt om je gezicht te contouren, super handig! Vaak vind je niet alleen contour kleuren in een contour palette, ook vind je blush en highlighter om je look helemaal af te maken. Met contouren kan je je gezicht vorm en schaduwen geven, zo kan je je gezicht smaller laten lijken en je kaaklijn scherper maken. Ook je neus, voorhoofd en je hals kan je contouren. Contouren is een van de nieuwste make-up trends en het bestaat uit 2 gedeeltes: het oplichten van delen in je gezicht en het creëren van schaduwen in delen van je gezicht.

In een contour palette vind je zowel cream contour als contour poeder, beide geschikt voor het contouren van je gezicht. Je kan ook beide gebruiken: eerst een cream contour en daarna contour poeder. Breng de lichtste contour kleur aan op je voorhoofd, neusbrug, jukbeenderen en op je kin. Breng de donkere kleur aan onder je jukbeenderen, onder je kaak en bij je haarlijn. Je kan ook je neus contouren, dit is lastig en een precies werkje maar je neus lijkt er echt smaller door! Een van de belangrijkste punten van contouren is blenden, een streep of vlek op je wang wil je natuurlijk niet hebben. Dus blend de kleuren goed uit tot er geen strepen of vlekken meer te zien zijn. Gebruik een goede contour of foundation kwast om de kleuren mee uit te blenden, een make-up spons kan ook goed werken. Zorg dat de attributen waar je mee werkt goed schoon zijn, was je kwasten regelmatig om vlekken en ontstekingen op de huid te voorkomen.