Een waterproof oogpotlood is erg handig als je wilt dat je oogpotlood lang en mooi blijft zitten. Bovendien weet je zeker dat je onbezorgd een plons in het zwembad kan nemen zonder dat je make-up over je wangen loopt.
1 - 24 van 39

Een plotselinge regenbui is iets waar we ons op kunnen voorbereiden in ons landje. Ook als je snel last hebt van uitlopende make-up onder je ogen is dit product echt wat voor jou, een oogpotlood die tegen een druppel kan is dus iets wat we altijd wel kunnen gebruiken. Zeker wanneer je van plan bent een duik te nemen in het zwembad komt dit product goed van pas.

Een waterproof oogpotlood wordt gebruikt na het aanbrengen van oogschaduw, maar voor het aanbrengen van je mascara. Gebruik een oogschaduw primer om ervoor te zorgen dat je oogpotlood de hele dag mooi blijft zitten, ook als je geen oogschaduw draagt. Zorg ook dat je punt goed scherp is en breng het potlood voorzichtig aan, gebruik wel een spiegel zodat je goed kan zien waar je het lijntje tekent. Waterproof oogpotlood kan je aanbrengen bij de onderste/bovenste wimperrand of in de waterlijn.

Een oogpotlood is handig en gemakkelijk in gebruik, het word door veel vrouwen dagelijks gebruikt. Of je het nu wilt gebruiken om je smokey eye extra intens te maken of juist om je oogkleur wat meer te laten spreken. Welke kleur je moet gebruiken, licht aan je oogkleur maar ook aan welke oogschaduw je hebt gebruikt. Als je blauwe ogen hebt kan je het best een oogpotlood gebruiken in een aarde, oranje of bruine tinten. De kleuren lila en blauw zijn ook erg mooi voor mensen met blauwe ogen. Een paars oogpotlood staat erg mooi als je groene of bruine ogen hebt, daarnaast staan gouden, bronzen en roze tinten ook erg mooi bij bruine ogen. Je kan ook een wit of zwart oogpotlood gebruiken, wit is geschikt om optisch grotere ogen te creëren, een zwart of donker potlood zal je ogen juist kleiner laten lijken.  Draag je ook oogschaduw? Kies dan wel een kleur die hier bij past.