Wist je dat huidveroudering op je 25e al begint? Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met het smeren van een goede anti-rimpel crème. Ons assortiment omvat verschillende Anti-rimpel Crèmes die huidveroudering vertragen en verminderen.
1 - 11 van 11

Tussen je 35e en 40e levensjaar zal je huidveroudering gaan zien en merken. Huidveroudering is onvermijdelijk bij iedereen, maar je kunt het wel verminderen. De snelheid en de mate waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Daarnaast speelt de levensstijl ook een belangrijke rol. Bij huidveroudering wordt de opperhuid dunner en daarbij neemt de concentratie collageen af waardoor de huid slapper wordt.  De huid is dus meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf en daarbij wordt de huid een stuk droger en valer. Om deze redenen is het belangrijk je huid te blijven beschermen. Maar een gezonde levensstijl kan ook helpen tegen huidveroudering, gezond eten en niet teveel in de zon zitten kan al een verschil maken. De zon is een van de grootste oorzaken van huidveroudering, gebruik daarom ongeacht wat altijd zonbescherming. In de meeste crèmes zit al SPF, zo niet? Breng dan na het aanbrengen van je crème een zonnebrand aan.

In ons assortiment vind je verschillende anti-rimpel crèmes, deze crèmes bevatten ingrediënten die de huidveroudering tegen gaan. Daarnaast zullen de crèmes de huid hydrateren, voeden en beschermen. Onder andere de vitamine A, B en C zullen de huidstructuur verbeteren, pigmentvlekken verminderen en de productie van collageen stimuleren. Huidveroudering gaat bovendien niet alleen om het krijgen van rimpels, de huid wordt minder vol en er zullen pigmentvlekken ontstaan.

Het beste is om de anti-rimpel crème voor een langere tijd te blijven gebruiken, en niet steeds een andere te testen. Je ziet pas na een langere tijd het effect en daarbij is het ook niet goed voor je huid als je continu blijft wisselen van gezichtsverzorging. Een anti-rimpel crème kan je aanbrengen met je vingers of met een kwast. Zorg dat je handen altijd schoon zijn als je de crème aan brengt met je vingers, zo voorkom je irritaties van de huid.