Wie kent het niet? Je blijft je lipstick maar bijwerken, want de kleur vervaagt zo snel. Met een lipsealer voorkom je dit, dit product is er namelijk om ervoor te zorgen dat jouw lipstick de hele dag mooi blijft zitten.
1 - 3 van 3

Lippenstift is tegenwoordig een belangrijk onderdeel geworden van de dagelijkse make-up look onder velen. Een nadeel is dat we vaak elk uur voor de spiegel staan om het bij te werken, wat als dat niet meer hoeft? Een lipsealer is er namelijk om ervoor te zorgen dat jouw lipstick de hele dag blijft zitten. Het werkt eigenlijk als een soort topcoat voor je lipstick. Een lipsealer is doorzichtig, zodat het de kleur van je lipstick niet zal beïnvloeden of zal verkleuren. Je zal bovendien kunnen eten en drinken zonder dat de lipstick verdwijnt of sporen achterlaat. De kleur van de lipstick zal langer mooi blijven zitten, zodat je de lippenstift minder vaak opnieuw hoeft aan te brengen.

Begin met het stiften van je lippen, je kan eventueel eerst nog een lipliner gebruiken. Een lipliner zorgt ervoor dat de lipstick beter blijft zitten en bovendien kan je hier preciezer mee werken. Kleur daarna je lippen in met lipstick. Het is belangrijk dat je niet teveel lipsealer op de lippen aanbrengt, dan zal het product niet meer goed werken, een klein laagje is genoeg.