Crème oogschaduw is eigenlijk een oogschaduw op basis van crème, de naam zegt het al. Het product zit vaak in een potje of een tube, het is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. In ons assortiment vind je crème oogschaduw in vele kleuren.
€9,95
niet op voorraad
1 - 24 van 52

Een crème oogschaduw blijft in het algemeen iets langer zitten dan een poeder oogschaduw, en al helemaal in combinatie met een oogschaduw primer. Een oogschaduw primer zorgt er namelijk voor dat jouw oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten. Een crème oogschaduw is ook nog eens sneller om aan te brengen, geen gedoe met kwastjes. Het product is namelijk het makkelijkst aan te brengen met je vingers, maar je kan natuurlijk ook een kwastje gebruiken als je dat fijner vind. Zorg dat je kwasten of vingers altijd goed schoon zijn, zo voorkom je irritaties.

In ons assortiment vind je crème oogschaduw in vele verschillende kleuren, een kleur uit kiezen is daarom niet zo makkelijk. Met oogschaduw kan je jouw oogkleur nog beter op laten vallen, dit doe je door de juiste kleur oogschaduw te gebruiken. Zo komen blauwe ogen het best tot hun recht met aarde tinten, oranje of bruine tinten, lila of een blauwe kleur (donkerder dan je oogkleur). Gebruik paarse oogschaduw bij groene en bruine ogen, daarnaast staan gouden, bronzen en roze tinten ook erg mooi bij bruine ogen. Natuurlijk zitten er geen regels vast aan het dragen van oogschaduw kan je natuurlijk ook gewoon een kleur kiezen die je mooi vind.

Crème oogschaduw heb je in matte kleuren, maar ook in glanzende kleuren. Een glanzende kleur is mooi om te gebruiken op het ooglid, gebruik een donkerdere kleur in de arcadeboog en een lichtere kleur in de ooghoeken en op het wenkbrauwbot, zo creëer je wat meer diepte in je oog. Crème oogschaduw is makkelijk uit te blenden met je vinger of met een kwastje, zorg dat er geen harde lijnen of vlekken meer te zien zijn. Daarnaast is deze oogschaduw variant makkelijk te combineren met andere kleuren, het product zal namelijk makkelijk blenden met een andere kleur. Ook de compacte vorm van de oogschaduw is handig, je kan het product namelijk makkelijk meenemen in je handtas. Zo kan je op elk moment van de dag je oogschaduw nog even bijwerken.