Een wenkbrauw palette is een handige tool om je wenkbrauwen mee te tekenen. Een wenkbrauw kit bevat vaak meerdere kleuren om je wenkbrauwen mee aan te zetten. Ook zijn de wenkbrauw palettes in ons assortiment compact, wat het handig maakt om mee te nemen.
1 - 12 van 12

Een wenkbrauw palette bevat vaak verschillende kleuren, zodat je een overlopende kleur in je wenkbrauw kan creëren. Dit geeft een natuurlijker en zachter resultaat. Een wenkbrauw palette is ook geschikt voor als je niet zo goed weet welke kleur je nodig hebt, je kan er namelijk goed mee experimenteren. Het kiezen van de juiste kleur is namelijk wel erg belangrijk, kies een wenkbrauw kit die een kleur bevat met een tintje lichter dan je haarkleur. Als je denkt dat dit te licht is, kan je ook een kleur kiezen in dezelfde kleur als je haar. Vaak zitten er 2 of meerdere kleuren in een wenkbrauw palette, je kan ze dus combineren of een van de kleuren kiezen.

Het tekenen van je wenkbrauwen gaat het beste met een speciale wenkbrauwkast, deze zijn schuin afgesneden, het tekenen wordt hierdoor een stuk makkelijker. Je kan ook het wenkbrauw kwastje gebruiken die bij het wenkbrauw palette inbegrepen. Om de poeder zo natuurlijk mogelijk aan te brengen, kan je tussen en op de wenkbrauwhaartjes kleine streepjes tekenen.

Weet je niet zo goed hoe je de vorm van je wenkbrauwen moet tekenen? Gebruik dan een potlood om de vorm te bepalen. Pak het potlood en leg deze recht omhoog vanaf je neusvleugel richting je wenkbrauw, begin met tekenen waar het potlood je wenkbrauw kruist. Om het hoogste punt te bepalen leg je het wenkbrauwpotlood langs je neusvleugel en de buitenkant van je pupil tot aan je wenkbrauw, waar het potlood je wenkbrauw kruist is het hoogste punt te zien. Voor het uiteinde van je wenkbrauw; leg het potlood schuin naar boven langs je neusvleugel en de buitenkant van je oog. Waar het potlood je wenkbrauw weer kruist, is het uiteinde van je wenkbrauw. Nu weet je de 3 belangrijkste punten voor het tekenen van je wenkbrauw.