Een gel nagellak heeft een andere formule dan normale nagellak, de manicure kan door deze formule beter tegen een stootje. Bovendien blijft een gel nagellak langer zitten dan een normale nagellak, zodat je langer plezier kan hebben van gelakte nagels.
1 - 24 van 169

Als je handen en je nagels er verzorgd uitzien kan dit een groot verschil maken voor je look. En het is bovendien fijn als nagellak langer dan een dag mooi op je nagels blijft zitten, zodat je er even niet naar om hoeft te kijken. Een goede oplossing is gel nagellak, eigenlijk heb je dus geen nagelsalon meer nodig. De gel nagellak blijft langer zitten en kan beter tegen een stootje, dit komt door de actieve bestanddelen die vrij komen in de gel laag. De nagels zullen hierdoor super glanzend worden en langer mooi blijven. Om de gel nagellak te laten uitharden had je eerst een speciale UV lamp nodig, tegenwoordig hoeft dit niet meer perse en kan je de nagellak gewoon normaal laten uitharden.

Wanneer het tijd is voor een andere look, is de gel nagellak eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover. Nagellakremover zorgt ervoor dat de nagellak weer vloeibaar word, waardoor het makkelijk is om te verwijderen van de nagels. Geef je nagels tussen de manicures door, ongeveer een weekje rust en verzorg de nagels eventueel met serums om te zorgen dat ze niet uitdrogen. Zorg dat je nagels goed schoon zijn en vrij zijn van olie voor je begint met het aanbrengen van de gel nagellak. Begin daarom eerst met een watje met nagellakremover, om de nagel schoon te maken. Breng de gel nagellak zo dun mogelijk aan en werk met meerdere laagjes, zorg dat elke laag goed is uitgehard voor je met een nieuwe laag begint, het zal iets langer duren, maar de gel nagellak zal ook langer blijven zitten. Bewaar je gel nagellak op een koele plek, maar niet in de koelkast. Deze nagellak is gevoelig voor licht, dus je kan hem het beste op een donkere plek bewaren.