Toen de highlighter uit kwam bestond het uit een vaste poeder vorm, maar inmiddels kennen we ook een vloeibare highlighter. Dit noemen we; liquid highlighter. Een liquid highlighter geeft je gezicht een prachtige glow.
1 - 24 van 28

Highlighter, wie kent het niet? Inmiddels is highlighter niet meer weg te denken uit de meeste make-up tasjes. Highlighter is pas echt van de laatste jaren maar is nu al uitgegroeid tot een product met enorm veel varianten. Toen de highlighter uit kwam bestond het uit een vaste poeder vorm, maar inmiddels kennen we ook een vloeibare highlighter. Omdat een vaste poeder highlighter toch gauw erg mat kan ogen is een liquid highlighter echt een game changer.

Liquid highlighter kan je op verschillende manieren gebruiken, en beperkt zich echt niet alleen voor op het gezicht. Zo kan je highlighter boven je foundation gebruiken, maar ook eronder, of juist er doorheen. Het klinkt gek, maar vooral voor in de zomer zorgt dit echt voor een unieke touch op je dagelijkse look. Doe bijvoorbeeld een klein druppeltje vloeibare highlighter door je vloeibare foundation en breng het vervolgens aan op je gezicht.

Een vloeibare highlighter zal vaak wat mooier mengen in combinatie met vloeibare foundation. Gebruik jij een poeder foundation? Dan kan je ook beter gaan voor een poeder highlighter. Zo voorkom je dat je foundation uit gaat lopen, of er gebarsten uit gaat zien. Liquid highlighter kan je het beste aanbrengen met een kleine kwast of een make-up sponsje. Ook kan je het goed met je vingers aanbrengen, en bovendien kan je erg secuur te werk gaan.

Waar breng je je highlighter nu eigenlijk aan? De meest gangbare plekjes zijn op de jukbeenderen, net onder de wenkbrauw, op de neusbrug, neuspuntje, kin, ooghoeken en je cupid’s bow (net boven je bovenlip). Ook kan je de highlighter licht aanbrengen tussen de wenkbrauwen en boven je wenkbrauwen richting je slaap. Dit ligt wel aan de gezichtsvorm, en aan wat je zelf graag wilt benadrukken. Ook kan je met highlighter een subtiele touch geven aan je sleutelbeen of je schouders. Dit kan erg mooi zijn wanneer je een off-shoulder shirtje of een mouwloze top draagt.