Met het gebruik van een oogschaduw stick word oogschaduw aanbrengen een makkie! Bovendien blijft een oogschaduw stick beter op de oogleden zitten, en al helemaal in combinatie met een oogschaduw primer.
1 - 24 van 50

Oogschaduw sticks zijn zeer geschikt om te gebruiken onder je poeder oogschaduw, ze zorgen ervoor dat de poeder beter blijft zitten. De oogschaduw sticks zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, maar welke kleur past het beste bij jou?  Met oogschaduw kan je je oogkleur nog mooier op laten vallen, dit doe je door de juiste kleur te gebruiken. Zo komen blauwe ogen het best tot hun recht met aarde tinten, oranje of bruine tinten, lila of een blauwe kleur (donkerder dan je oogkleur). Gebruik paarse oogschaduw bij groene en bruine ogen, daarnaast staan gouden, bronzen en roze tinten ook erg mooi bij bruine ogen.

Met een oogschaduw stick word het creëren van een mooie oogschaduw look nog makkelijker, je brengt het product namelijk binnen een paar seconden aan. Het beste resultaat behaal je door de kleur vanaf de stick op het ooglid aan te brengen, blend daarna de kleur met een kwastje of met je vinger uit. Zorg dat er geen harde lijnen of vlekken te zien zijn en werk altijd met schone handen of kwasten, dit voorkomt irritaties.

Oogschaduw aanbrengen kan soms lastig worden als je meerdere kleuren wilt gebruiken, maar het geeft wel het mooiste resultaat. Er zijn verschillende pekken op je ooglid waar je oogschaduw aan kan brengen, zo kan oogschaduw worden aangebracht in de arcadeboog, het bewegend ooglid, de buitenste V en dan heb je ook nog de bovenste en onderste wimperlijn. Ook kan de oogschaduw nog worden aangebracht op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek, meestal gebruiken we hier een lichte, glimmende kleur voor. Gebruik donkere kleuren in de arcadeboog en buitenste V en lichte kleuren op je bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek om meer diepte te creëren