Wenkbrauwen kan je prachtig accentueren met wenkbrauwpoeder, het geeft een natuurlijke look. Mooie wenkbrauwen teken gaat natuurlijk het beste met wenkbrauwpoeder van Blisso. De poeder geeft je het effect van volle wenkbrauwen, zonder harde lijnen.
1 - 7 van 7

Een wenkbrauwpoeder is geschikt als je een vette huid hebt, het poeder pakt dan goed en blijft lang zitten. Het product geeft een licht en zacht effect, lichter dan bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood. Door poeder op te bouwen en meerdere lagen aan te brengen kan je de wenkbrauwen zo dik en donker van kleur maken als je zelf wilt. Wenkbrauwpoeder geeft een natuurlijk effect, zodat het lijkt alsof je mooie, volle wenkbrauwen hebt van jezelf.

Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om te kijken naar je haarkleur, kies een wenkbrauwpoeder die een tint lichter is dan je haarkleur. Als je denkt dat dit te licht is, kan je ook een kleur kiezen in dezelfde kleur als je haar. Het aanbrengen van een wenkbrauwpoeder gaat het beste met een speciale wenkbrauwkast, deze zijn schuin afgesneden, wat het tekenen van je wenkbrauwen makkelijker maakt. Je kan ook het wenkbrauw kwastje gebruiken die bij de poeder inbegrepen zit. Om de poeder zo natuurlijk mogelijk aan te brengen, kan je tussen en op de wenkbrauwhaartjes kleine streepjes tekenen.

Weet je niet zo goed hoe je de vorm van je wenkbrauwen moet tekenen? Gebruik dan een potlood om de vorm te bepalen. Pak het potlood en leg deze recht omhoog vanaf je neusvleugel richting je wenkbrauw, begin met tekenen waar het potlood je wenkbrauw kruist. Om het hoogste punt te bepalen leg je het wenkbrauwpotlood langs je neusvleugel en de buitenkant van je pupil tot aan je wenkbrauw, waar het potlood je wenkbrauw kruist is het hoogste punt te zien. Voor het uiteinde van je wenkbrauw; leg het potlood schuin naar boven langs je neusvleugel en de buitenkant van je oog. Waar het potlood je wenkbrauw weer kruist, is het uiteinde van je wenkbrauw. Nu weet je de 3 belangrijkste punten voor het tekenen van je wenkbrauw.