Eyeliner

Het aanbrengen van eyeliner blijft altijd wel een uitdaging, maar het resultaat is wel erg mooi. Er zijn zoveel verschillende eyeliners verkrijgbaar dat het zomaar is kan zijn dat je geen idee hebt welke variant je moet kiezen.

In ons assortiment vind je verschillende eyeliners: gel eyeliner (in een potje), vloeibare eyeliner en eyeliner in een stift vorm. Deze eyeliners zijn allemaal geschikt en perfect voor het tekenen van een dun lijntje bij je wimperrand, maar toch werken ze net allemaal anders. Welke het fijnst is? Dat is een persoonlijke voorkeur, de een vindt een gel eyeliner het fijnst en de ander werkt het liefst met een vloeibare eyeliner. Daarnaast heb je ook nog een eyeliner die tegen water kan, waterproof eyeliner dus. Deze kan dus wel tegen een druppel en blijft zeker weten de hele dag goed zitten. Met een eyeliner kan je een strakker lijntje tekenen dan met oogpotlood, omdat een eyeliner wat preciezer werkt.

Gebruik voordat je de eyeliner aanbrengt altijd een oogschaduw primer, ook als je geen oogschaduw gebruikt. Door de oogschaduw primer blijft de eyeliner nog beter zitten. Laat je elleboog rusten op een oppervlak om je hand stabiel te houden en teken een dun lijntje net boven je wimperrand. Teken eventueel een ‘wing’. Een wing teken je door het lijntje vanaf je wimperrand net iets verder door te trekken, je tekent het lijntje richting het uiteinde van je wenkbrauw. Door dit te doen krijg je een mooie ‘cat eye look’. Ben je uitgeschoten of is het lijntje niet helemaal recht? Gebruik dan een wattenstaafje om de eyeliner te corrigeren. Als je een extra opvallend en dekkend lijntje wilt, kan je 2 laagjes aanbrengen, wacht wel even tot het eerste laagje droog is. Breng na het aanbrengen van je eyeliner een laagje mascara aan en je look is compleet!