Een blush stick is makkelijk en snel aan te brengen zonder geknoei. Door de handige stick vorm kan je de blush direct op het juiste gebied aanbrengen en vanaf daar uitblenden. Vind jouw favoriete kleur in ons assortiment.
1 - 16 van 16

Blush in een stickvorm is vooral van de laatste jaren. Blush stick is vergelijkbaar met de cream blush, en heeft vaak een vettige substantie. In de tijd van nu zijn de vrouwen veel onderweg en meer van huis dan vroeger. We willen sneller dingen kunnen doen, en al helemaal geen tijd verliezen. Daarom komt er steeds meer make-up wat makkelijk is om mee te nemen, en/of onderweg te gebruiken. Wat ook makkelijk is aan de blush stick is dat je deze vaak kan gebruiken om dezelfde tint aan te brengen op bijvoorbeeld de lippen. Niet alle blush sticks zijn hier geschikt voor, maar sommige wel.

Omdat deze blush in een stick zit, is hij makkelijk mee te nemen en snel aan te brengen met een gepaste precisie. Je kan het bijvoorbeeld rechtstreeks op de huid aanbrengen en daarna blenden met je vingers of een kwastje. Bij het direct aanbrengen op huid is het belangrijk dat je dit zachtjes en voorzichtig blend om te voorkomen dat je foundation gaan verschuiven, of dat je teveel product op de huid krijgt. Daarom heeft het onze voorkeur om met je vingertoppen vanaf de stick op de huid aan te brengen. Zorg dat je dit altijd doet met schone handen, en dat je af en toe je blush stick schoonmaakt met bijvoorbeeld een make-up doekje of een tissue.

Blush is een goede toevoeging is op de huid, en laat je gezicht meer stralen. Je kan je blush aanbrengen zoals jij dat fijn vind en wat het beste past bij jou gezichtsvorm, dit noemen we: shapen. Heb jij een rond gezicht, trek je blush dan iets meer in een diagonale lijn naar boven door, richting het puntje van je oor. Heb jij een vierkant of hartvormig gezicht, breng je blush dan aan in een horizontale beweging van het appeltje van je wang naar je oor. Is je gezicht ovaal of wat langer van vorm, breng dan alleen je blush aan op het appeltje van je wang.