Liquid Lipstick is een goed gepigmenteerde lippenstift die vaak mat opdroogt. Een vloeibare lippenstift heeft vaak een goede, erg dekkende kleur en blijft lang op de lippen zitten. Ons assortiment omvat vele vloeibare lipsticks in alle kleuren.
€8,95
niet op voorraad
1 - 24 van 296

Liquid lipstick is vaak erg goed gepigmenteerd en je hebt er minder van nodig, een laagje is vaak al voldoende en zorgt voor een mooie dekking. Bovendien blijft een vloeibare lipstick langer en beter op de lippen zitten, zelfs wanneer je eet of drinkt geeft de lipstick niet af. Een vloeibare lipstick is vaak mat, dat betekend dat je lippen sneller droog aan zullen voelen. In ons assortiment vind je vloeibare lippenstift in alle keuren, kies een kleur die bij jou past en vooral die jij mooi vindt. Bij het kiezen van een kleur kan je het beste kijken naar je huidskleur, haarkleur en je oogkleur. Ook de ondertoon van je huid speelt een rol, een koele lippenstift staat beter bij een koele ondertoon en een warme kleur lippenstift staat beter als je een warme ondertoon hebt.

Bij het aanbrengen van vloeibare lippenstift is het belangrijk om de tijd te nemen. Gebruik altijd een spiegel en breng niet teveel in 1 keer aan. In de vloeibare lippenstift vind je een applicator, met deze kan je de kleur makkelijk op de lippen aanbrengen. Als je dit niet fijn vind werken kan je ook altijd een lip brush gebruiken, hier kan je wat preciezer mee werken. Bij het aanbrengen van de vloeibare lippenstift is het belangrijk om je natuurlijke lip lijn te volgen. Om de lip lijn zo goed mogelijk te tekenen kan je een lipliner gebruiken, deze zorgt er ook voor dat de lipstick minder snel uitloopt of vervaagd. Om de lippen wat groter te laten lijken, kan je iets over de natuurlijke lip lijn tekenen. Doe dit niet teveel, dan wordt het er namelijk niet mooier op. Wanneer de lippen zijn omlijnt, kan je de rest van de lippen inkleuren. Begin bij de cupidoboog, dit is het boogje in het midden van je bovenlip. Kleur vanuit daar de rest van je lippen in, richting je mondhoek. Kleur tot slot op dezelfde manier je onderlip in.