Deze dagen kunnen we het bijna niet meer weg denken, en bijna elke vrouw en heeft wel een vorm van concealer in haar make-up tasje. Met een cream concealer kan je makkelijk en snel onzuiverheden of wallen wegwerken.
1 - 24 van 35

Toen de concealer op de markt kwam bestond het uit een klei achtige substantie. Meestal bewaarde men dit in een potje. Zo ook de cream concealer, deze substantie is harder en vaster en was erg makkelijk om mee te nemen op reis of in de handtas.

Omdat het product zo makkelijk is om mee te nemen doen vrouwen dit ook, het is een makkelijk product om even kleine oneffenheden mee weg te werken. Ook werkt het voor sommige vrouwen als een foundation, bijvoorbeeld voor wanneer je niet je hele gezicht wilt bedekken, maar toch een frisse naturel look wilt creëren. Met de cream concealer kan je ook erg nauwkeurig te werk gaan, dit door het product aan te brengen met je vinger of met een klein kwastje. Zorg wel altijd dat je werkt met schone handen en attributen, anders kan het zorgen voor irritaties. Ook is het goed om eens in de zoveel tijd je cream concealer zelf even schoon te maken, dit kan je goed doen met bijvoorbeeld een make-up doekje.

In concealers zit vaak geen SPF (zonnefactor). Let dus goed op dat je altijd een dagcrème of primer gebruikt waar SPF in zit. Voorkomen is bovendien beter dan verhelpen en zou het mooi zijn als je zo min mogelijk oneffenheden zoals puistjes hoeft weg te werken. Probeer dan ook niet langer dan 12 uur je make-up op je gezicht te laten zitten, en zorg dat je dit altijd goed verwijderd met bijvoorbeeld make-up remover, of een face wash. Ook is het heel goed om ongeveer één keer per week je gezicht te verwennen met een masker, ga voor een masker die aansluit op jou huidtype.