In ons assortiment vind je verschillende kleuren losse oogschaduw poeders. Een losse oogschaduw is vaak zeer goed gepigmenteerd, je hebt er dan ook niet veel van nodig. Een losse oogschaduw poeder is perfect voor de vettere huid.
1 - 24 van 100

Losse oogschaduw poeder is goed gepigmenteerd, maar lastig om aan te brengen. Bij het aanbrengen vliegt de poeder al gauw alle kanten op, vervelend, zeker wanneer je net de rest van je make-up mooi hebt aangebracht. Losse oogschaduw poeder zal het beste blijven zitten in combinatie met een oogschaduw primer, deze doe je op voor je de oogschaduw poeder aanbrengt.

Om te voorkomen dat de losse oogschaduw poeder alle kanten op vliegt kan je je kwastje even aftikken, overtollige poeder zal van het kwastje verdwijnen. Je kan je kwastje ook een beetje nat maken met water of met een setting/fixing spray, de pigmentatie van de poeder wordt hierdoor ook versterkt. Om te voorkomen dat de oogschaduw onder je oog valt, kan je ook wat losse gezichtspoeder onder je ogen aanbrengen. Breng met een grote kwast of make-up spons een flinke laag poeder aan, breng dan je oogschaduw aan. Als je klaar bent met je look, veeg je de poeder onder je ogen weer weg.

Een losse oogschaduw poeder is zeer geschikt als je vette of glimmende oogleden hebt, de poeder zal hierdoor beter pakken. Heb je geen vette oogleden? Geen probleem, in combinatie met een oogschaduw primer zal de losse poeder ook goed blijven zitten. Met een losse oogschaduw poeder kan je de meest mooie looks maken, dit komt onder andere door de goede pigmentatie. Ook handig aan een losse poeder is dat je ze met elkaar kan mengen, zodat je een eigen kleur kan samenstellen. Weet je niet zo goed welke kleur je moet kiezen? Kies een kleur die jouw oogkleur extra laat opvallen. Zo kan je met blauwe ogen het best aarde tinten gebruiken, bruine tinten, lila of een blauwe kleur (donkerder dan je oogkleur). Groene ogen vallen mooi op met een paarse oogschaduw, net als bruine ogen. Als je bruine ogen hebt, heb je geluk. Bruine ogen kunnen namelijk bijna alles hebben, het mooiste resultaat behaal je met: bronzen, gouden, paarse of roze tinten.