Lipgloss

Lipgloss dient als een glimmend laagje op de lippen, het product is verkrijgbaar in transparante vorm, maar ook in verschillende kleuren. Lipgloss wordt vaak gedragen in combinatie met een lipstick, wanneer een lipstick bijvoorbeeld mat is. Een lipgloss is een goede manier om matte lipstick glanzend te maken. Lipgloss geeft optisch het effect van grotere lippen, dit komt door de glans in het product. Lipgloss is er in verschillende varianten, zo heb je vloeibare lipgloss en lipgloss crème. Beide producten zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren; roze, paars, rood of blauw. Naast glimmende lipgloss omvat ons assortiment ook matte kleuren. Deze zijn geschikt voor als je houdt van een matte look, maar deze kunnen ook weer gecombineerd worden met een glimmende lipgloss eroverheen.

Lipgloss is erg gemakkelijk om aan te brengen. Start bij je cupidoboog, dit is bij op midden van je bovenlip. Breng de lipgloss met de applicator aan richting je mondhoek, kleur daarna je onderlip in. Bij crème lipgloss kan je het product het makkelijkst aanbrengen met een lip brush. Dit is een klein kwastje, speciaal bedoelt om lipstick en lipgloss mee aan te brengen. Natuurlijk kan je crème lipgloss ook met je vingers aanbrengen op je lippen. Gebruik meerdere lagen voor een volledige dekking. Een lipgloss zorgt voor mooie glimmende lippen die op zullen vallen.

Neem je lipgloss altijd mee in je tas, zodat je door de dag heen je lippen af en toe bij kan werken. Kies een kleur die jou een gezonde en vrolijke teint geeft, dit licht aan je huidskleur, je haarkleur en de kleur van je ogen. Ook je ondertoon speelt een rol bij het kiezen van de juiste lipgloss; heb je een koele ondertoon? Dan kan je het beste gaan voor een koele lipgloss, een warme kleur zal het mooiste staan bij iemand met een warme ondertoon.