Nepnagels

Mooie lange verzorgde nagels vinden veel vrouwen mooi, maar niet iedereen heeft sterke en snel groeiende nagels. Om toch de gewenste lange nagels te creëren kan je Nepnagels opdoen. Deze plak je met speciale nagellijm, op je nagel. Een voordeel van kunstnagels is dat je ze zelf kan vijlen, je kan dus kiezen voor een natuurlijke nagel, of voor een lange kunstnagels.

In ons assortiment vind je nepnagels met kleur en zonder kleur. De nagels die al een kleurtje hebben zijn wat sneller om aan te brengen, je hoeft er niet meer over heen te lakken. De nagels zonder kleur moeten wel nog worden voorzien van een kleurtje. Bovendien zijn de nagels verkrijgbaar in vele verschillende vormen: rond, vierkant of in de vorm van een punt.

Om de nagels op te doen, heb je nagellijm nodig. Je brengt wat lijm aan op de kunstnagel of op je eigen nagel en plakt hem daarna op. Houd hem voor een paar seconden vast, zodat de kunstnagels goed de tijd heeft om op de nagel te hechten. Hoe meer lijm je gebruikt, hoe langer de nagels kunnen blijven zitten. Kijk wel uit dat je niet zoveel lijm gebruikt dat het in je nagelriemen loopt. Vijl je nagels voor het aanbrengen van de kunstnagels met een polijstblok, hierdoor zal de nagel beter blijven zitten. Kies de juiste kunstnagel die past bij de maat van je natuurlijke nagel, past hij net niet helemaal goed? Vijl hem dan even aan de zijkanten, zodat hij wel past.