Garnier is in 1904 opgericht en daarbij vernoemd naar de oprichter Alfred Amour Garnier. De producten van Garnier staan bekend om de verzorgende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten, zoals vruchten, zaden en bloemen voor haar- en huidverzorging.
1 - 24 van 68

Het begon allemaal met een haar lotion op basis van plant-extracten: La Lotion Garnier. Vanuit daar breide Garnier zijn assortiment steeds verder uit, en bestaat inmiddels uit een ruime keuze voor onder andere gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonnebrand. De gespecialiseerde kennis van Garnier zorgt ervoor dat de kracht en effectiviteit van de actieve ingrediënten in zijn geheel ontstaat uit hun natuurlijke bronnen.

Juist in deze tijd staat het centraal om natuurlijke verzorging producten te gebruiken. Garnier deed dit al jaren, en zijn hier dan ook een van de trendzetters. Want wat is er mooier dan natuurlijke schoonheid. Je wordt de mooiste versie van jezelf door gebruik te maken van eenvoudige verzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor een stralende huid.

Garnier maakt schoonheid toegankelijk voor mannen en vrouwen wereldwijd en verminderd tegelijkertijd de impact op het milieu. Garnier streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame bronnen en de invloed van onze verpakkingen op het milieu te reduceren. Zo zorgen ze dus niet alleen voor een stralende huid, maar helpen ze ook een handje bij het verzorgen van onze aarde.

Naast dat ze heel eerlijk zijn voor de natuur, willen ze ook zo transparant mogelijk zijn naar de consumenten. Zo zijn ze altijd ontzettend eerlijk over de ingrediënten die hun producten bevatten en worden de producten niet op dieren getest.

Al meer dan 100 jaar kan ja bij Garnier terecht voor verschillende soorten verzorging producten. Met een expertise in het maken van producten op natuurlijke basis. Zoals Garnier zegt: Zorg voor jezelf.