Zonnebrand sprays beschermen je huid tegen de stralen van de zon. Deze kunnen erg schadelijk zijn en daarom is het belangrijk om jezelf elke dag in te smeren met de juiste zonbescherming. Een zonnebrand spray is snel, makkelijk en handig.
1 - 14 van 14

Zonnebrand zorg ervoor dat je huid minder snel verouderd, verbrand en het verkleint je kans op huidkanker. De beschermingsfactor van je zonnebrand spray wordt aangegeven met: SPF (Sun Protection Factor). In ons assortiment vind je verschillende zonnebrand sprays van onder andere: Malibu, Garnier en RoC. Deze sprays zijn elke dag te gebruiken tegen de schadelijke Uv-stralingen van de zon. Maar ze zijn ook geschikt om mee te nemen naar het strand. Wanneer je een volle dag in de zon gaat zitten, is het verstandig om je minimaal elke 2 uur in te smeren. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur is de zon het sterkst, zoek daarom voldoende schaduw op als dat nodig is. Ook voor kinderen is de juiste zonbescherming belangrijk, gebruik voor kinderen minimaal factor 30 en het liefst factor 50. De zonnebrandcrèmes voor kinderen zijn waterproof, handig!

Om te weten wat de beste zonnebrandcrème voor jou is, moet je eerst weten welke SPF je nodig hebt. De SPF’s zijn onderverdeelt in niveaus: Laag (6, 8, 10), Hoog (30,40,50), Zeer hoog (50+). Verbrand je erg snel, ga dan voor een zonnebrand met een hoge factor. SPF 50 laat maar 1,7% straling door en SPF 20 daarentegen 7%. Maar let op, een hoge beschermingsfactor beschermt je niet langer dan een lage factor, je moet je daarom genoeg blijven insmeren. Smeer jezelf minimaal elke 2 uur opnieuw in en zoek daarnaast ook voldoende schaduw op.