Een mooie lipgloss heeft elke vrouw tegenwoordig wel in haar make-up tas zitten en het is bijna onmisbaar geworden. Ons assortiment omvat een ruim assortiment aan verschillende kleuren, jouw favoriete lipgloss bestel je natuurlijk bij Blisso.
1 - 24 van 226

Lipgloss heeft een hele andere structuur dan bijvoorbeeld lipstick, vloeibare lipgloss is geleiachtig en hydraterend voor de lippen. Lipgloss glanst bovendien veel meer dan lipstick, lipgloss wordt dan ook vaak over de lipstick aangebracht. Dit is handig wanneer je favoriete lipstick mat is, maar je toch een glanzend effect wilt. Omdat vloeibare lipgloss erg dun is, blijft de kleur niet zo lang zitten. Het is daarom handig om je favoriete lipgloss in je handtas mee te nemen, zodat je hem op elk moment even bij kan werken. Met lipgloss kan je het effect creëren van grotere lippen, dit komt door de mooie glans in het product. De glans geeft optisch het effect van grotere lippen.

Lipgloss is erg gemakkelijk om aan te brengen, start bij je cupidoboog, dit is op midden van je bovenlip. Breng de lipgloss met de applicator aan richting je mondhoek, kleur daarna je onderlip in op dezelfde manier. Breng je de lipgloss aan over je lipstick? Wacht dan eerst even tot de lipstick is opgedroogd op de lippen, anders zal je de lipstick weer vervagen en uit worden geveegd.

Lipgloss is in veel kleuren verkrijgbaar, in ons assortiment vind je een ruime keuze aan mooie kleuren. De kleuren gaan van roze tot paars en je vind zelfs blauwe of gele kleuren lipgloss. Kies de kleur die jou een gezonde teint geeft, dit licht aan je huidskleur, haarkleur en aan de kleur van je ogen. Ook je ondertoon speelt een rol bij het kiezen van de juiste kleur lipgloss; bij een koele ondertoon staan koele kleuren het mooist. Een warme ondertoon word het meest gecomplimenteerd met lipglossen met een warme ondertoon. Wanneer je lipgloss over je lipstick aanbrengt kan je het beste kiezen voor een kleur die hierbij past, de kleur zal hierdoor een geheel worden. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een transparante lipgloss, deze kan je combineren met alles en staat bij iedereen mooi.