Een frisse lente look creëren doe je zo

door Blisso
21 Maart 2023

Nu de winter voorbij is en we weer naar het lekkere weer toe gaan, is het leuk om onze make-up hier ook op aan te passen. Door pastelkleuren te gebruiken creëer je makkelijk een mooie, zomerse look. Kleuren zoals groen, perzik, lila en zachtroze zijn mooie kleuren om te gebruiken.

Blush
Een blush is perfect om je wangen een mooi, natuurlijk kleurtje te geven. Vooral als je foundation draagt, verdwijnt je natuurlijke blosje van je wangen, om deze terug te brengen kan je een blush aanbrengen. Een blush in een perziktint of juist in een felle, roze teint is perfect voor het voorjaar.

Zachte oogschaduw kleuren
Op de ogen kan je alle kleuren dragen die je wilt, voor de lente zijn pastelkleuren erg mooi. Ga bijvoorbeeld voor rosé en andere roze tinten of een lichtblauwe kleur. Kies ook vooral een kleur die mooi past bij je oogkleur, wil je hier meer over leren? Lees dan ons blog over het aanpassen van oogschaduw aan je oogkleur. Ook groene oogschaduw is mooi op het ooglid, gecombineerd met een witte kleur op het wenkbrauwbot en in de ooghoeken voor een frisse blik.

Lippen
Felroze lippen horen echt bij dit seizoen, maar een mooie nude kleur is ook tijdloos! Een rosé, perzikkleur of verschillende nude kleuren geven je gezicht een mooie en natuurlijke uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de lipstick langer blijft zitten, kan je gebruik maken van een lipliner. Kies een lipliner in dezelfde kleur en omlijn hiermee je lippen. Een lipgloss over je lipstick zorgt voor een mooie glans, dit is handig als je niet van matte lippen houdt.

Bronzer
Een bronzer zorgt voor een mooie, zongebruinde teint. Samen met blush zorgen deze producten voor een gezonde uitstraling. Een bronzer breng je aan op de jukbeenderen en op het voorhoofd, het geeft je gezicht meer warmte. Teveel bronzer is niet mooi, dus gebruik het met mate.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »